DrONe

U IZRADI ...

test

Pozivamo vas da pogledate još jednu EU Spikaonicu, posljednju u ovom ciklusu. Ovaj put gošća je Maja Krištafor, aktivistica koja će nam pružiti dublji uvid u temu kulture otkazivanja. Ovo je tema koja je sve više prisutna u našem svakodnevnom životu, a razgovor s Majom bit će prilika da razmotrimo različite aspekte kulture otkazivanja. Tema Spikaonice vezana

U najnovijoj epizodi podcasta EU Spikaonice, gošća je bila Ivona Zelenika, iskusna socijalna pedagoginja. Tema razgovora bila je “Učenje: Formalno i neformalno obrazovanje.” Tema ove Spikaonice vezana je uz Cilj za mlade 8: Kvalitetno učenje.  Projekt “EU spikaonica” provodi Hrvatsko debatno društvo, dok je udruga DrONe partner na projektu. Projekt se financira uz podršku Ministarstva vanjskih

EU Spikaonica je u ovoj (četvrtoj) epizodi ugostila dvije gošće – Nikolinu Šimunović i Dariju Jeger! Tema dana bila je “Umijeće komunikacije, savršen javni nastup i kako graditi pozitivne odnose s javnošću.” Tema ove Spikaonice vezana je uz Cilj za mlade 4: Informacije u konstruktivni dijalog.  Projekt “EU spikaonica” provodi Hrvatsko debatno društvo, dok je udruga DrONe partner

Treći podcast EU spikaonice, koji se provode u sklopu istoimenog projekta, održan je na temu “Mladi i tržište rada". O temi je govorila Marija Halić, predstojnica zagrebačke podružnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Tema ove Spikaonice vezana je uz Cilj za mlade 7: Kvalitetni poslovi za sve.  Projekt “EU spikaonica” provodi Hrvatsko debatno društvo, dok je udruga DrONe partner

Drugi podcast EU spikaonice, koje se provode u sklopu istoimenog projekta, održan je na temu “Mladi i Europska unija”" i vezana je uz Cilj za mlade 1: Povezivanje Europske unije s mladima. Razgovarali smo s članovima organizacije “Mladi u EU” Sanjom Barišić i Matejem Matićem iz Šibenika o važnim temama koje oblikuju budućnost mladih u Europi.  Projekt “EU spikaonica” provodi Hrvatsko

test